Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC verliest Matthew Amoah


5 september 2011 - NAC Breda moet het seizoen verder zonder Matthew Amoah. De Ghanese aanvaller verlaat NAC voor de Turkse promovendus Mersim Idman Yurdu. Voor NAC Breda betekent het vertrek van grootverdiener Amoah financieel een opsteker maar sportief een flink debacle.

De aanvaller zou naar verluidt voor twee jaar in Turkije tekenen met een optie voor nog een derde jaar. "Maar daar gaan wij niet over", aldus technisch directeur Jeffrey van As op NAC.nl. "Dat is een zaak van Matthew en zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma Jr. Ons rest niets anders dan Matthew te bedanken voor alles wat hij voor ons heeft betekent en hem heel veel succes te wensen bij zijn nieuwe club."

De transfermarkt van Turkije sluit in tegenstelling tot de rest van Europa niet op 31 augustus maar op 5 september. De 30-jarige Amoah speelde in het verleden voor Vitesse, Fortuna Sittard en Borussia Dortmund. Amoah had in Breda nog een contract tot de zomer van 2013.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!