Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje kan zich vandaag al plaatsen


6 september 2011 - Het Nederlands Elftal maakt zich op voor plaatsing voor het EK volgend jaar in Polen en Oekraine. Daarvoor is Oranje wel afhankelijk van het resultaat van Zweden. Daarmee zou Oranje na Duitsland het tweede team zijn dat zich plaatst via de kwalificatieronde voor het eindtoernooi.

Nog drie duel te gaan in de groep E. Met nog drie duels heeft Oranje een voorsprong van zes punten op Zweden. Het Nederlands Elftal gaat vandaag op bezoek bij Finland, terwijl Zweden het opneemt tegen San Marino. Mocht Oranje nog naast de groepswinst grijpen kan het zich vandaag al wel plaatsen als beste nummer 2. Daarbij is het afhankelijk van de duels Denemarken-Noorwegen (20.15 uur) en Kroatië-Israël (20.00 uur). Bij winst van Oranje en puntverlies van Noorwegen en Kroatië is men de beste nummer 2.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!