Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onrust in Doetinchem


7 september 2011 - Onrust in Doetinchem. Aanleiding is volgens De Telegraaf een hevige aanvaring tussen trainer Andries Ulderink en manager voetbalzaken Leen Looyen die hierop op vakantie is gegaan.

Eerder deze zomer deed De Graafschap veel moeite om Ulderink los te weken bij Go Ahead Eagles. Daarbij werd volgens Ulderink hem de belofte gedaan dat hij het elftal kon versterken. Waar negen spelers vertrekken kwam er weinig kwaliteit terug. Alleen de van Veendam overgekomen Michael de Leeuw bewijst een versterking te zijn. Dure buitenlandse versterkingen als Xhelil Abdulla, Dulee Johnson en Nenad Sreckovic hebben nog niet aangetoond het elftal sterker te maken.

Het drietal buitenlanders slokt wel een groot gedeelte van de salarispost op en inmiddels zou De Graafschap zelfs in geldnood verkeren. Een bezoek aan voormalig sponsor Gerard Sanderink levert geen financiele impuls op. Sanderink stopte met sponsoring omdat hij Looyen 'onbetrouwbaar' vindt en een voorname rol speelde in het vertrek van trainer Darije Kalezic. Alles lijkt er op dat Looyen uit Doetinchem zal vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!