Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda legt Andreas Lasnik vast


9 september 2011 - NAC Breda heeft zich zoals verwacht versterkt met Andreas Lasnik. De Oostenrijkse middenvelder tekende in Breda een tweejarig contract. De 28-jarige Lasnik zat zonder club nadat hij besloot zijn contract bij Willem II niet te verlengen.

Het is nog niet te zeggen of Lasnik zondag al fysiek in staat is om te voetballen tegen Feyenoord. "Wij zullen er in elk geval voor zorgen dat de transfer morgen voor 12.00 uur is aangemeld bij de KNVB, zodat hij in elk geval speelgerechtigd is", aldus technisch directeur Jeffey van As op de website van NAC.

Van As vervolgt: "Wij zien in hem een technisch vaardige, creatieve aanvallende middenvelder die tevens hangend op links en rechts kan spelen. Een man met een uitstekende spelhervatting. Vorig seizoen scoorde hij voor Willem II negen keer en hij tekende voor een stuk of twaalf assists. Komt hij dit seizoen opnieuw tot dergelijke cijfers, dan hebben we een goede deal gemaakt door hem aan te trekken."

De voormalig speler van SV Ried Austria Wien, Alemannia Aachen en Willem II legde eerder deze zomer nog een aanbod van NAC Breda naast zich neer. Na het vertrek van Matthew Amoah was in Breda meer mogelijk en hapte de Oostenrijker wel toe.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!