Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer stuurt El Hamdaoui naar andere kleedkamer


9 september 2011 - Mounir El Hamdaoui en Ismail Assaiti zijn niet langer welkom in de kleedkamer van het eerste elftal van Ajax. De twee international van Marokko dienen zich te gaan meldne bij Jong Ajax waar het al langere tijd meetrainde.

De plaatsen in de kleedkamer van Ajax 1 zijn ze kwijt. "Per 1 september", zegt Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf. "Mounir maakt geen deel meer uit van de selectie en ik wil alleen selectiespelers in de kleedkamer hebben. Ze zitten bij Jong Ajax."

Dat El Hamdaoui wel is ingeschreven voor de Champions League is dan opvallend te noemen. De Boer: "We mochten genoeg spelers opgeven om hem er ook tussen te zetten. Dat vind ik professioneel van de club. Als er een nieuwe trainer zou komen, die wel van hem wil gebruikmaken, kan dat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!