Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Teleurstelling bij Rafael van der Vaart


12 september 2011 - Een flinke tegenvaller voor Rafael van der Vaart. Tottenham Hotspur heeft de 90-voudig international namelijk niet ingeschreven voor de groepsfase van de Europa League. Van der Vaart in het Algemeen Dagblad: 'Je overvalt me hiermee, maar het klopt. Ik baal er momenteel flink van.'

Aanleiding voor het besluit van Tottenham Hotspur was dat Van der Vaart zo'n zes a zeven weken buitenspel zou staan met een spierblessure die hij opliep in het duel met Manchester City. Na een bezoek aan Dick van Toorn was de blessure al snel in omvang afgenomen. Afgelopen week trainde Van der Vaart zelfs al weer mee met de selectie van Tottenham.

Van der Vaart wilde verder weinig kwijt over de beslissing van Tottenham Hotspur. 'Maar het lijkt me logisch dat ik niet content ben. Het is een gekke situatie. Ik had hier op zijn minst overleg over willen hebben.' Tottenham Hotspur neemt het in de Europa League op tegen PAOK Saloniki, Rubin Kazan en Shamrock Rovers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!