Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV in winter mogelijk bereid tot transfer Musa


12 september 2011 - VVV Venlo weigerde vorige maand een miljoenenbod op Ahmed Musa. De club sluit een eventuele transfer van de Nigeriaanse smaakmaker in de winterstop echter niet uit.

Een Duitse Bundesligaclub was bereid 10 miljoen euro neer te tellen voor de aanvaller. VVV Venlo had daar weinig trek in. "Wij willen ook sportief van hem profiteren. Daarbij denk ik dat Musa zijn marktwaarde hier blijft behouden", aldus voorzitter Hai Berden in gesprek met De Telegraaf.

In de winterstop zijn er voor geïnteresseerde clubs mogelijkheden. "Bij een megabod wacht ons een moeilijke afweging. Wij willen als VVV sportief groeien, maar daarvoor moeten we ook als totale club groeien. Dat kan niet van televisiegeld en sponsoring en dus zal je af en toe talentvolle spelers moeten verkopen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!