Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Volendam en Excelsior verliezen


22 mei 2004 - Waar Vitesse in de nacompetitie de volle zes punten pakten uit de eerste twee duels, moet FC Volendam haar eerste punten nog proberen binnen te halen. Afgelopen woensdag verloor men van Heracles Almelo, vandaag ging men op eigen veld onderuit tegen De Graafschap. Ook Excelsior kon vandaag de aansluiting niet vinden, Heracles Almelo won zelfs in Rotterdam en is daarmee met zes punten koploper in Groep B.


Louis Loval opende na drie minuten al te score in Volendam voor De Graafschap. Meer dan 3.500 toeschouwers zagen in Volendam dat het daar ook bij bleef.

Het was allemaal zo mooi. Cecilio Lopes keerde terug in het elftal van Excelsior, na lange tijd op de bank te hebben gezeten kreeg de aanvaller opnieuw een kans van trainer Van Stee. Dit ging ten koste van Gommans. Lopes brak helaas zijn scheenbeen waardoor hij maanden uit de roulatie is. Tegelijkertijd won Heracles op Woudestein met 1-0 door een doelpunt van Richard Roelofsen na 66 minuten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!