Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Grujic in gesprek met FC Brussels


23 mei 2004 - Vandaag staat Spira Grujic hoogstwaarschijnlijk in de basis bij de Amstel Cup finale tussen FC Twente en FC Utrecht. De verdediger gaat FC Twente deze zomer echter wel verlaten vanwege een aflopend contract. Club en speler konden het niet eens worden over een nieuwe contract, Grujic zou te veel moeten inleveren. Volgens Belgische media heeft promovendus FC Brussels verregaande belangstelling in de verdediger.


Grujic speelde dit seizoen mede door een blessure achttien competitieduels. De verdediger is daarnaast niet bezig aan zijn beste seizoen in Enschedese dienst. Bezoekers van FCTwente.net konden het hele seizoen een cijfer geven na afloop van een competitieduel van FC Twente. Grujic kwam uit op een gemiddelde van 5,9.

De nu 32 jarige verdediger kwam in de winterstop van het seizoen 1998/1999 via Anderlecht naar FC Twente. Met FC Twente won de verdediger eenmaal de Amstel Cup door met strafschoppen PSV te verslaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!