Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle wint eerste periodetitel


30 september 2011 - Niet FC Eindhoven maar FC Zwolle legde vandaag beslag op de eerste periodetitel in de Jupiler League. Waar FC Eindhoven in Maatricht met 1-0 ten onder ging tegen MVV won FC Zwolle met maar liefst 7-3 thuis van Telstar. Op doelsaldo pakte Zwolle de periodetitel (+9 versus +7).

Lange tijd leek er voor FC Eindhoven niets aan de hand. Zes minuten voor tijd ging het in De Geusselt alsnog mis voor de ploeg van trainer Ernest Faber. Het was La Rosa die de thuisploeg op voorsprong zette. Ondanks een klein slotoffensief bleef MVV op de been.

FC Zwolle stond op eigen veld bij rust met 5-3 voor tegen Telstar. Na rust zou FC Zwolle nog twee keer tot scoren komen, Telstar niet meer. Zodoende eindigde het treffen in 7-3. Arne Slot, voor het eerst dit seizoen in de basis, en Nassir Maachi scoorden ieder twee keer.

Willem II staat in de Jupiler League derde met een puntje achterstand op de koplopers FC Zwolle en FC Eindhoven. De Tilburgers wonnen vandaag op eigen veld met 2-1 van Sparta Rotterdam. De schrik zat er in Tilburg goed in omdat aanvoerder Swinkels een nekblessure opliep. De ambulance moest zelfs het veld betreden om Swinkels te helpen.

FC Emmen blijft laatste met slechts een punt uit acht duels. De ploeg ging op bezoek bij Cambuur met 2-1 onderuit door twee goals van Bakker. Het verschil met nummer zeventien AGOVV Apeldoorn bleef drie punten. Ook de Apeldoorners liepen tegen een nederlaag aan. Veendam bleek met 4-0 te sterk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!