Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Timmerman Adriaanse varieert


1 oktober 2011 - Bryan Ruiz vertrok op de laatste dag van de transfermarkt naar Fulham. FC Twente-trainer Co Adriaanse voerde de afgelopen weken de nodige wisselingen op de flanken door. Afgelopen donderdag tegen Wisla Krakow speelde Ola John op links en Emir Bajrami op rechts.

Adriaanse was in De Telegraaf zoals altijd uitgesproken. Adriaanse: "Je moet het zo zien. Een trainer is net als een timmerman, die een gereedschapskist vol zagen tot zijn beschikking heeft. Zoals een timmerman per klusje bekijkt welke zaag hij gebruikt, zo kan ook een trainer variëren."

Adriaanse stelde wel dat beide spelers maar een helft hem konden bekoren. Adriaanse: "Ola was geweldig in de eerste helft. Michael Lamey werd helemaal zoek gespeeld. In de tweede helft was het minder en dat had niets met de conditie te maken, want hij bleef wel terugverdedigen. Het is belangrijk, dat hij zijn schot op doel verbetert. Nu schiet hij vaak voluit en mist hij meestal het doel. Die acties hebben pas een meerwaarde, als ze ook een doelpunt op gaan leveren. Emir speelde in de eerste helft niet goed, maar had na rust zomaar drie goals kunnen maken. Ik heb het gevoel, dat hij erdoorheen aan het komen is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!