Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maduro als basisspeler naar Oranje


3 oktober 2011 - Hedwiges Maduro zag afgelopen zomer zijn gewenste transfer naar Espanyol uitblijven. Maduro bleef bij Valencia en moest de afgelopen weken genoegen nemen met een rol in het tweede elftal. Afgelopen weekend stond Maduro in de basis en kreeg hij van trainer Unai Emery zelfs een publiekswissel.

Maduro speelde bijna tachtig minuten in de wedstrijd tegen Granada, Valencia won het treffen met 1-0. "De publiekswissel en de complimenten na afloop van de trainer en mijn medespelers doen me goed", aldus Maduro in gesprek met De Telegraaf. "Want ik ben van ver gekomen. Ik koos er bewust voor om te vertrekken. De trainer had gezegd dat er veel concurrentie was. En met het oog op het EK moét ik gewoon veel spelen."

Maduro vervolgt in De Telegraaf zijn verhaal: "Als de deal dan opeens niet doorgaat, denk je wel: hoe gaat dit aflopen? Maar gelukkig heb ik de coach op de trainingen kunnen overtuigen. Ik kom nu in elk geval bij het Nederlands elftal binnen met twee basisplaatsen in de laatste twee competitieduels."

Maduro hoopt stiekem op speelminuten bij Oranje. "John Heitinga is er niet bij. En als de bondscoach me nodig heeft, weet ik dat ik er klaar voor ben. Al speelde ik bij Valencia wel als verdedigende middenvelder. Ik heb lekker veel ballen kunnen veroveren en in de passing weinig balverlies geleden. Ik was koppend nog dicht bij de 2-0, maar de keeper redde knap."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!