Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onvrede bij VVV Venlo


3 oktober 2011 - VVV Venlo wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. De onvrede binnen de selectie groeit, zo meldt het Algemeen Dagblad. Een aantal spelers is niet tevreden over trainer Glenn De Boeck.

Zo zou routinier Marcel Meeuwis graag snel om de tafel willen zitten met De Boeck, de trainer besloot zijn middenvelder zondag tegen AZ na een uur te wisselen. 'Marcel speelde een mindere wedstrijd en we verloren de grip op het middenveld', verklaarde De Boeck in het Algemeen Dagblad. Daarnaast is Meeuwis van mening dat VVV Venlo veel te behoudend speelt.

Ook doelman Dennis Gentenaar is ontevreden. Ook al kampt Gentenaar met een rugkwetsuur, toch kon Gentenaar naar eigen zeggen spelen. De Boeck: 'Die jongen moet constant pijnstillers nemen. Straks heeft Dennis de rest van zijn leven last.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!