Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lasse Schone positief over NEC


3 oktober 2011 - NEC moest voorzichtig naar beneden gaan kijken. De ploeg van Alex Pastoor leed zondag tegen PSV al weer de vierde nederlaag op rij. Toch ziet Lasse Schone de verliespartij tegen PSV als onnodig. Er zijn volgens de Deen voldoende aanknopningspunten in de aanloop naar de derby met Vitesse.

Schone in gesprek met Omroep Gelderland: "Wij waren zeker niet minder dan PSV en dit was veruit de beste wedstrijd van die vier. Er zit echt verbetering in ons spel. Maar de positie op de ranglijst baart ons zorgen, daarom moeten we de volgende wedstrijd echt winnen. Dat zijn we aan onszelf verplicht en het is ook wel een belangrijke wedstrijd. (Vitesse-red.)"

De middenvelder vervolgt zijn verhaal tegenover Omroep Gelderland: "Ik speelde hangende linksbuiten en dat vind ik op zich prima. Iedereen weet dat ik liever op tien speel, maar dit is hangend, want een echte linksbuiten ben ik natuurlijk niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!