Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dulee Johnson al weer weg bij De Graafschap


3 oktober 2011 - De Graafschap en Dulee Johnson zijn per direct uit elkaar. De Liberiaanse speler heeft zich volgens de club schuldig gemaakt aan meerdere misdragingen. De Doetinchemse club heeft hem maandag op staande voet ontslagen.

Zondag veroorzaakte Johnson in Nijmegen ook nog eens een eenzijdig ongeval en weigerde hij een ademtest en bloedproef. De politie vermoedt dat de voetballer te veel alcohol had gedronken.

De 27-jarige middenvelder, die afgelopen zomer door voormalig technisch directeur Looyen werd vastgelegd, kon na het voorval van zondag direct vertrekken. "Hij heeft als voetballer een voorbeeldfunctie. Dit is onacceptabel en kunnen we natuurlijk niet tolereren", aldus directeur Henk Bloemers in gesprek met Omroep Gelderland. De Graafschap had met de speler een contract opgesteld met clausules.

In het verleden was de speler ook al eens in opspraak geweest bij een verkrachtingszaak, maar daarvan werd hij vrijgesproken. Volgens Bloemers is uitvoerig met de speler gesproken over zijn verleden, maar wilde de club hem een 'tweede kans' geven.

De komst van Johnson naar Doetinchem was ook sportief geen succes. De speler stond de afgelopen maanden alleen tijdens het bekerduel met FC Utrecht in de basis. Tijdens competitieduels begon de Afrikaan steeds op de bank en kreeg hij nauwelijks speeltijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!