Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV ziet Van Bommel graag terugkeren


3 oktober 2011 - Mark van Bommel lijkt volgend jaar zomer terug te keren naar Eindhoven. Nadat de middenvelder eerder al in Italiaanse media te kennen gaf graag bij PSV te willen terugkeren heeft ook de EIndhovense club aangegeven dat Van Bommel meer dan welkom is.

De aanvoerder van het Nederlands Elftal verruilde in januari 2011 Bayern München voor AC Milan. Ook toen kon Van Bommel naar PSV. De middenvelder is echter van mening dat hij op topniveau moet acteren om een plaats bij het Nederlands Elftal vast te houden in de aanloop naar Euro 2012.

Van Bommel ziet na het Europees Kampioenschap in 2012 een terugkeer naar PSV zitten. Tegelijkertijd zou Van Bommel bij de KNVB zijn eerste stappen in zijn trainersloopbaan zetten. Technisch directeur Marcel Brands was tegenover Voetbal International duidelijk. "Omdat een club pas zes maanden voor het aflopen van een contract met een speler mag praten hebben we Mark nog geen aanbieding gedaan. Het is in onze ogen niet nodig om dat meteen per 1 januari te doen, want we weten hoe het zit. Mark wil graag, wij willen graag."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!