Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruma verwacht geen basisplaats bij Oranje


4 oktober 2011 - Door de absentie van John Heitinga zal bondscoach Bert van Marwijk een keuze moeten maken voor een andere verdediger naast Joris Mathijsen. HSV-verdediger Jeffrey Bruma verwacht op dit moment nog geen basisplaats.

"Ik ga er niet vanuit dat ik tegen Moldavië in de basis sta", aldus Bruma in gesprek met De Telegraaf. "Mocht het ernaar uitzien dat ik ga spelen, dan denk ik wel dat ik even met Heitinga bel. Om hem succes te wensen met zijn herstel, maar ook voor advies. Hij heeft zo veel ervaring en ik zal hem dan de nodige dingen vragen om optimaal voorbereid te starten."

Bruma weet ook dat er voor Van Marwijk andere opties zijn. "Na het WK mochten de vaste spelers het duel met Oekraïne laten schieten en speelden Ron Vlaar en ik centraal Daarna heb ik tijdens de Zuid-Amerikatrip nog een helftje tegen Uruguay gespeeld. Dat ging best goed, ja. Maar Hedwiges Maduro en Khalid Boulahrouz hebben nu eenmaal meer ervaring."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!