Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vennegoor traint mee met PSV


5 oktober 2011 - Jan Vennegoor of Hesselink keert mogelijk terug bij PSV. De 32-jarige aanvaller zit al enige tijd zonder club en traint de komende weken mee met de selectie van Fred Rutten. Mocht het beide partijen bevallen dan volgt wellicht een contract.

Technisch manager Marcel Brands van PSV was duidelijk in De Telegraaf: "Jan is een positieve oud-PSV’er met een grote staat van dienst. Zo'n sociale, ervaren speler kan een aantal jonge jongens (onder wie Jürgen Locadia, red.) in de selectie helpen. Dat is dus een win-winsituatie. We zien wel hoe zich dit verder gaat ontwikkelen. Voor hetzelfde geld meldt zich morgen een club voor hem en is hij weg."

De vraag is of het financieel haalbaar is. "Op dit moment hebben we geen budget om Jan vast te leggen. We zijn tot dusver binnen de begroting gebleven en dat willen we graag zo houden," aldus Brands. De technisch manager heeft later deze maand namelijk ook nog een gesprek met Jonathan Reis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!