Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moisander hoopt op buitenlands avontuur


5 oktober 2011 - Niklas Moisander overweegt AZ aan het einde van het seizoen te verlaten. De 26-jarige verdediger stond afgelopen zomer nog nadrukkelijk in de belangstelling van PSV maar AZ werkte niet mee. De Finse aanvoerder van AZ ziet een avontuur buiten Nederland wel zitten.

Moisander verwacht dat het zijn laatste seizoen in Alkmaar is. Moisander in gesprek met Voetbal International: "Ik hoop het. Nou ja, hopen... Ik heb ambities. Dit is mijn vierde seizoen en ik denk dat het voor mijn ontwikkeling beter zou zijn als ik straks een andere uitdaging kan vinden."

De Finse verdediger snapt niet dat AZ hem afgelopen zomer niet liet gaan. "Ik kwam in 2008 als een nog onervaren speler van FC Zwolle. Tussentijds is mijn contract aangepast, maar ik ben zeker geen grootverdiener. Daarom kon ik het ook niet rijmen toen AZ vertelde dat ik zo belangrijk was, nadat PSV belangstelling had getoond."

Nu de transfer naar PSV is afgeketst hoopt Moisander op een buitenlands avontuur. "Na dit seizoen ik ben ik negen jaar in Nederland. Het liefst zou ik in een andere competitie willen spelen. Je weet nooit hoeveel kansen je krijgt in het leven. Door de interesse van PSV ga je nadenken. Toen bleek dat een transfer niet zou lukken, heb ik het precies één dag even moeilijk gehad. Daarna was het voor mij weer gewoon honderd procent AZ."

Moisander heeft na dit seizoen nog een tweejarig contract in Alkmaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!