Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer had absentie Sigthorsson niet verwacht


6 oktober 2011 - Frank de Boer had nooit verwacht dat Kolbeinn Sigthorsson zeker tot de winterstop is uitgeschakeld vanwege een enkelblessure. De Boer tegenover de NOS: "Ik dacht aan een week. Drie maanden is wel heel erg lang."


"Gelukkig hebben we nog Dmitri Bulykin. We hebben ook nog Siem de Jong die in de spits kan spelen", aldus De Boer in gesprek met de NOS. Er lijkt geen gebruik mee te worden gemaakt van de naar het tweede elftal verbannen Mounir El Hamdaoui. "We denken overal aan, maar El Hamdaoui heeft nog geen wedstrijd gespeeld. Ook niet in het tweede", aldus De Boer.

Siem de Jong ziet de spitspositie niet helemaal zitten. "Ik heb er geen problemen mee om op verschillende posities te spelen, maar de spitspositie is eigenlijk niet echt mijn plaats", aldus De Jong op de website van Ajax. "Toch heb ik het in de spits ook wel naar mijn zin gehad." De Jong speelt liever op het middenveld. "Ik vind het een fijne positie om te spelen. Ik krijg redelijk veel de bal, kom ook af en toe voor de goal en wordt veel in het spel betrokken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nl &URL=voetbalplus.nl&referrer=Voetbalplus.nl&cat_id=Categorie&tag_id=TAG" target="_blank">Voeg dit artikel toe aan MSN Reporter " target="blank">Voeg dit artikel toe aan ekudos.nl &media=MEDIA&topic=TOPIC" target="blank">Voeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!