Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hedwiges Maduro wil Euro 2012 halen


10 oktober 2011 - Hedwiges Maduro staat lang buitenspel. Op de dag dat Oranje tegen Zweden aantreedt (morgen) wordt de speler van Valencia geopereerd aan zijn enkel. Een lange revalidatieperiode wacht maar Maduro heeft er alle vertrouwen in.

Maduro: "Alle medici zijn het erover eens dat ik onder het mes moet, omdat niet alleen twee banden aan de buitenkant van mijn enkel zijn ingescheurd, maar ik ook een bandje aan de binnenkant heb beschadigd. Over het algemeen geldt dat er bij letsel aan twee banden niét wordt geopereerd, maar bij grotere schade wél. De verwachting is dat ik zeker tot januari of februari aan de kant sta."

Maduro in De Telegraaf: "Echt alle spelers hebben me een sms, 'pingetje' of mailtje gestuurd. Ik put daar kracht uit. De hartverwarmende reacties zijn een extra motivatie sterk terug te komen. Bij tegenslag merk je hoe hecht de groep is. Het is een belangrijk deel van de kracht van dit Oranje."

De international heeft zijn zinnen gezet op Euro 2012. "Geen enkele speler zit op een domper als deze te wachten. Maar aan de andere kant kan ik deze blessure beter nu dan over vijf maanden hebben. Vlak voor een groot toernooi zie je ook altijd spelers afhaken. Als alles goed gaat, kan ik het grootste deel van de tweede seizoenshelft nog meemaken. Het wordt normaal gesproken geen race tegen de klok om op tijd fit te worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!