Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas blij met naturalisatie


11 oktober 2011 - Douglas bemachtigde de Nederlandse nationaliteit. De verdediger heeft al de nodige felicitaties ontvangen voor zijn naturalisatie. Douglas was een paar dagen weg en bij terugkomst bij FC Twente kreeg hij felicitaties. Douglas in De Telegraaf: "Trainer Co Adriaanse en de spelers kwamen naar me toe om me te feliciteren met het Nederlanderschap."

Douglas in gesprek met De Telegraaf: "Ik zie het als een droom die is uitgekomen. Ik vind het heel mooi dat ik nu dezelfde nationaliteit heb als mijn vriendin en dochter. Daarnaast is het ook een beloning voor al het harde werk dat ik heb gedaan, want ik heb veel moeten studeren voor het inburgeringsexamen. Het is een grote opluchting dat het nu allemaal achter de rug is. Er is voor mij een grote zorg weggevallen."

Een volgende stap is mogelijk de Nederlandse voetbalnationaliteit waardoor hij inzetbaar is voor Oranje. Douglas: "Ik wil heel erg graag voor het Nederlands elftal gaan spelen. Nu ik Nederlander ben, is dat gevoel alleen maar sterker geworden. Ik ben blij dat Oranje ook van Moldavië heeft gewonnen en hoop op een goed resultaat tegen Zweden. Het is geweldig dat het Nederlands elftal zich heeft gekwalificeerd voor het EK. Natuurlijk zou ik daar zelf graag bij willen zijn, maar zover is het nog niet. Eerst moet de FIFA nog een beslissing nemen en ook is het nog afwachten of ik voor het EK word uitgenodigd door de bondscoach."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!