Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Didulica twijfelt over loopbaan


11 oktober 2011 - Gisteren kreeg Joey Didulica te horen dat AZ zijn aflopende contract niet zal verlengen. Het kwam voor de Australische doelman niet als een verrassing omdat hij de afgelopen jaren veelvuldig blessureleed kende. Nu kampt Didulica al maanden met een nekblessure.

Didulica wordt over een paar dagen 34 jaar. 6 oktober kwam de doelman terug van een trip aan Australische waar hij verbleef vanwege familieomstandigheden en ook de mogelijkheid kreeg verder te werken aan zijn herstel. Vorig seizoen werd Didulica geopereerd aan een nekhernia waar hij nog altijd problemen van heeft. Didulica: "Ik heb op de dag van vertrek uit Australië nog twintig injecties gehad, omdat er veel schade was aan mijn nek en de wervelschijven daarin. Er zijn tegen de hoofdpijn zodoende links en rechts zenuwen doorgesneden. Dat heeft geholpen, maar het bloed liep over mijn rug tijdens de terugreis."

Didulica: "De club is ongelooflijk goed voor mij en is altijd eerlijk geweest. Nu moet ik alles op een rijtje zetten. Het laatste wat ik nu nodig heb, is nóg een hoofdblessure. De situatie met Tyton en Stekelenburg heeft mij aan het denken gezet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!