Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC moet in januari speler verkopen


11 oktober 2011 - NAC Breda moet vrijwel zeker in de winterstop een speler verkopen. De verkoop van een speler moet NAC Breda lucht gegeven nadat het opnieuw financieel in de problemen is gekomen. Gisteren werd bekend dat NAC Breda ongeveer 150.000 euro aan de gemeente Breda moet terugbetalen. NAC heeft dat geld mede door tegenvallende inkomsten niet.

'De arbitragecommissie is in het conflict tussen NAC en de gemeente tot het eindoordeel gekomen dat de gemeente Breda in totaal een bedrag van 42.363 euro verschuldigd is aan NAC als extra kosten dan wel inkomstenderving door vertraging in verbouwingsfase 2', aldus directeur Ed Busselaar van NAC Breda in gesprek met Voetbal International.

'Dit is een heel zware slag, we zaten juist op koers met onze begroting. Het is ook zeer teleurstellend en spijtig, deze uitspraak', zo vervolgde Busselaar zijn verhaal. 'Niet alleen omdat het bedrag ons tegenvalt, maar vooral ook omdat de gemeente nu een claim op ons heeft van 157.637 euro.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!