Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robin van Persie op scherp


11 oktober 2011 - Vanavond staat om 20.15 uur in Stockholm de laatste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het programma in de EK-kwalificatie. Zweden is de tegenstander. Robin van Persie en Kevin Strootman staan vanavond op scherp.

Een gele kaart vanavond voor Van Persie of Strootman betekent automatisch een schorsing. Gelukkig gaat die schorsing niet in voor de eerste wedstrijd van Euro 2012 maar is deze voor een volgende kwalificatiefase. Dat is de kwalificatieserie in de aanloop naar WK 2014 in Brazilië.

Is er vanavond echter een speler van Oranje die direct rood krijgt of twee keer geel dan is deze wel automatisch geschorst voor het eerste groepsduel in Polen en Oekraine. Bij direct rood buigt de tuchtcommissie van de UEFA zich over het voorval. Bij twee keer geel volgt automatisch een wedstrijd schorsing.

Vanavond begint de uitzending op Veronica om 19.00 uur. In Zweden wordt om 20.15 uur afgetrapt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!