Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Donderdag loting playoffs Euro 2012


12 oktober 2011 - De kwalificatieserie is afgerond. De groepswinnaars, waaronder Oranje hebben zich gekwalificeerd. Andere landen moeten via de playoffs nog een plaatsje bemachtigen. Een overzicht.

Op donderdag zal er geloot worden voor de playoffs waarvan de eerste wedstrijd op vrijdag 11 of zaterdag 12 november wordt gespeeld. De return is vastgesteld op dinsdag 15 november. Het gaat daarbij om Turkije, Ierland, Estland, Bosnië Herzegovina, Kroatië, Montenegro, Portugal en Tsjechië. Er beloven een aantal krakers tussen te zitten of bijvoorbeeld een duel tussen twee landen uit voormalig Joegoslavië.

Na de uitkomst van deze wedstrijden wordt op 2 december geloot voor de groepfase van Euro 2012. Naast de gastheren Polen en Oekraïne hebben Duitsland, Rusland, Italië, Frankrijk, Nederland, Zweden, Griekenland, Engeland, Denemarken en Spanje zich al geplaatst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!