Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Holman hoort thuis in Bundesliga of Premier League'


13 oktober 2011 - Brett Holman is bezig aan een goed seizoen bij AZ, ook maakt de middenvelder een sterke indruk bij het Australische nationale team. Bondscoach Holger Osieck was lovend over de verrichtingen van de 27-jarige Holman in het treffen met Oman (3-0).

"Holman is een complete speler en daar houd ik wel van", aldus Osieck tegenover verschillende Australische media. "Een speler als Holman hoort thuis in de Bundesliga of Premier League. Hij kan nog beter worden en is belangrijker geworden voor mijn team. Vanaf het eerste moment was ik al weg van zijn kwaliteiten."

"Op het WK tegen Ghana zag ik hem spelen en toen zei ik: 'Oh Jesus, deze jongen heeft iets'", Osieck is duidelijk in zijn nopjes met Holman. "Hij maakte indruk op me en op dat moment wist ik niet eens dat ik later bondscoach van Australië zou worden."

AZ probeert Holman al langer voor de club te behouden. Dat lijkt mede door het salarisplafond in Alkmaar niet mogelijk. Holman heeft in Alkmaar een aflopend contract en lijkt toe aan een nieuwe uitdaging. Eerder speelde Holman voor Feyenoord, Excelsior en NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!