Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wacht op shirts


13 oktober 2011 - Sportief gaat het FC Twente nog altijd voor de wind. Er is echter wel een sluimerend probleem omtrent kledingsponsor Burdda. Vooralsnog blijft het bedrijf uit Qatar in gebreke bij de levering van wedstrijdshirts en andere kleding.

De fanshop kan momenteel nauwelijks shirts aan de eigen fans verkopen en ook de verschillende elftallen van FC Twente hebben te weinig materiaal beschikbaar. "We voeren stevige gesprekken met Burrda", aldus Twente-voorzitter Joop Munsterman in De Telegraaf. "Het is heel vervelend dat we financiële schade oplopen, maar het voetbalbedrijf staat voorop. Dit soort zaken moet gewoon in orde zijn en dat is het niet. Daar ben ik heel ongelukkig mee."

Munsterman vervolgde: "Er is gesuggereerd, dat we te zuinig waren om shirtje te ruilen bij de bekerwedstrijd tegen VV Zwaluwen. Maar we konden geen shirtjes ruilen, omdat we geen andere achter de hand hadden. Zo gauw we voldoende shirts hebben, sturen we exemplaren naar Zwaluwen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!