Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Barcelona denkt aan Mihaylov'


14 oktober 2011 - Nicolai Mihaylov is in beeld bij FC Barcelona, zo meldt het Spaanse El Mundo Deportivo. De doelman van FC Twente is een van de vier opties om komende zomer reservedoelman Jose Pinto op te volgen.

Naast de Bulgaarse keeper zijn ook Wojciech Szczesny (Arsenal), Esteban Andrada (van het Argentijnse Lanus) en Nicola Leali (Brescia) in beeld bij de winnaar van de Champions League. De 36-jarige Pinto heeft een aflopend contract volgend jaar zomer. FC Barcelona lijkt niet bereid zijn aflopende contract te verlengen. De Spaanse topclub wil graag een jonge doelman die bereid is de stand-in te zijn van de onbetwiste nummer één Victor Valdes. De doelman moet goed kunnen meevoetballen.

Arsenal-doelman Szeczesny (21) zou volgens de Spaanse krant de meest voorname kandidaat zijn. Wel moet worden gesteld dat Barcelona al twee keer langdurige onderhandelingen met Arsenal voerde (Thierry Henry en Cesc Fabegras) dat men nu mogelijk uitwijkt naar andere opties. De 20-jarige Andrada speelt voor het Argentijnse Lanus en zou 4 miljoen euro moeten kosten. Mihaylov is met 23 jaar de oudste van het viertal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!