Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schone wil met Denemarken naar Euro 2012


15 oktober 2011 - Lasse Schone plaatste zich met Denemarken voor Euro 2012. Het is nog altijd niet zeker of de middenvelder over een paar maanden nog wel bij NEC speelt. De middenvelder heeft een aflopend contract in Nijmegen.

Door een knieblessure was Schone net niet op tijd fit voor het WK met Denemarken in Zuid Afrika. Nu heeft Schone goede hoop wel van de partij te kunnen zijn. "In deze kwalificatiereeks zat ik iedere keer bij de selectie en heb ik best veel gespeeld. Vaak ben ik ingevallen en heb ik mijn steentje bijgedragen. Als ik gewoon blijf presteren, kan ik er denk ik wel van uitgaan dat ik straks in Polen en Oekraïne van de partij ben."

De 25-jarige Schöne heeft een aflopend contract bij NEC. De club heeft hem al de keuze gegeven: bijtekenen of in de winterstop vertrekken zodat NEC nog een kleine transfersom kan opstrijken. Zijn kansen voor een plaats bij Denemarken nemen toe als de middenvelder wekelijks bij een grotere club speelt. "Maar eerlijk gezegd wil ik me daar nu niet mee bezig houden. Ik heb geen zin nu op details in te gaan of te zeggen of ik nog met NEC om tafel ga. De transferwindow is nu gesloten en gaat pas deze winter weer open. We zullen zien of er iets komt."

"Ik heb al eerder gezegd dat ik denk klaar te zijn voor een volgende stap, een nieuwe uitdaging. Maar voorlopig houd ik me liever bezig met de boel bij NEC weer op de rails te krijgen en dat gaat de goede kant op", zo besloot de sympathieke Schöne in De Gelderlander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!