Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint met 4-0 in Waalwijk


15 oktober 2011 - FC Twente heeft op bezoek bij RKC Waalwijk een ruime zege geboekt. In het Mandemakers Stadion werd het maar liefst 4-0 voor de mannen van Co Adriaanse. Grote man was letterlijk en figuurlijk Marc Janko die drie treffers voor zijn rekening nam.

Niet Janko maar Ola John was de grote smaakmaker aan Twente-zijde. FC Twente loerde rustig op haar kansen en bij de meeste doelpunten was John betrokken. De openingsgoal van FC Twente twee minuten voor tijd was daar mede door John. Zijn inzet kon nog worden gekeerd door RKC-doelman Zoet, in de rebound was het Janko die scoorde.

Vlak na rust viel ook de 2-0 voor FC Twente. Bandjar ging in zijn eigen zestien buiten het boekje en Janko mocht vanaf elf meter aanleggen. Nadat Wout Brama binnen het kwartier ook de 0-3 aantekende was de wedstrijd gespeeld. Tien minuten voor tijd bepaalde Marc Janko de eindstand op 0-4. Daarmee stond de teller voor Janko in de Eredivisie na afloop op 10 goals.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!