Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV thuis met 1-0 langs FC Utrecht


15 oktober 2011 - In navolging van FC Twente heeft ook PSV optimaal geprofiteerd van het gelijkspel bij Ajax - AZ. De Eindhovenaren wonnen vanavond op eigen veld met 1-0 van FC Utrecht.

PSV domineerde de wedstrijd. Het had veel meer balbezit dan FC Utrecht. Al na twintig seconden had Dries Mertens de bal op zijn voet voor de 1-0. Oog in oog met Rob van Dijk faalde Mertens. Toch kwam PSV in de eerste helft bij een 0-0 stand ook goed weg nadat Isaksson naar het leek een overtreding maakte welke niet werd bestraft.

De thuisploeg bleef voetballen en vond in de tweede helft ook de 1-0. Het was aanvoerder Ola Toivonen die scoorde. In de slotfase kreeg Orlando Engelaar nog speelminuten, dat viel niet bij alle aanwezige toeschouwers in goede aarde. PSV wint weer en heeft nu twee punten achterstand op koploper AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!