Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eenvoudige zege Feyenoord op VVV


16 oktober 2011 - Feyenoord had vandaag weinig te duchten van VVV Venlo. Het elftal won in de eigen Kuip met 4-0 van de Limburgers. John Guidetti scoorde twee keer, in beide gevallen vanaf de strafschopstip.

Feyenoord - VVV Venlo kwam maar moeizaam op gang. Feyenoord had er moeite mee om het initiatief te hebben terwijl VVV Venlo niet bij machte was om de thuisploeg pijn te doen. De wedstrijd werd voor rust opengebroken door een benutte strafschop van Guidetti en het wegzenden van Ahmed Musa. De jonge Nigeriaan maakte in korte tijd twee overtreding op het veld en kreeg hiervoor twee keer de gele kaart.

Na rust kwam Feyenoord ook op 2-0 en opnieuw was het een strafschop. Ditmaal na een domme handsbal van Yoshida. Guidetti bleek opnieuw kalm en tekende voor de 2-0. Niet veel later prijkte ook de 3-0 op het bord. El Ahmadi speelde de bal in op Guidetti en kreeg hem terug. El Ahmadi twijfelde niet en schoot de bal op rand zestien binnen. De 4-0 eindstand werd vlak voor tijd bepaald door invaller Ricky van Haaren.

Feyenoord blijft door de zege goed mee doen in de Eredivisie. Ook herstelde zich het enigszins op de voorgaande thuiswedstrijd waar het met 3-0 verloor van ADO Den Haag. VVV Venlo wacht volgende week een belangrijke wedstrijd tegen RKC Waalwijk. VVV Venlo dat thuis speelt moet het dan wel doen zonder de geschorste Musa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!