Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Ahmadi met Marokko naar Afrika Cup


17 oktober 2011 - Feyenoord moet het begin volgend jaar doen zonder de opgeleefde Karim El Ahmadi. De middenvelder is door bondscoach Erik Gerets opgenomen in de selectie van Marokko voor de Afrika Cup. El Ahmadi vindt het een grote eer om zijn land op een dergelijk toernooi te vertegenwoordigen.

"Ik weet dat het een lange periode van afwezigheid bij je club kan betekenen”, zegt El Ahmadi in gesprek in met De Telegraaf. "Maar de grote jongens in de Premier League gaan ook allemaal naar de Afrika Cup. Als je dit toernooi als speler wil laten schieten kan je beter helemaal niet voor je land uitkomen."

El Ahmadi werd door Gerets bij de selectie gehaald nadat hij hem dit seizoen zag spelen tijdens AZ - Feyenoord. El Ahmadi maakte indruk en zat weer bij de Marokkaanse selectie. "Dat was achteraf een cruciale wedstrijd voor mijn uitverkiezing. Ik heb later ook nog met meneer Gerets gesproken. We hebben op dit moment een goede lichting en we zouden best eens kunnen verrassen tijdens de Afrika Cup."

De middenvelder van Feyenoord lag tijdens het laatste trainingskamp op een kamer met Mounir el Hamdaoui. El Ahmadi: "We hebben het ook over zijn situatie bij Ajax gehad, maar het is niet aan mij om daarover te spreken. Ik hoop dat hij snel weer kan spelen, want na het vertrek van Bryan Ruiz zijn er niet meer zo veel spelers op de Nederlandse velden die iets extra's laten zien."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!