Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV is Erik Pieters weken kwijt


17 oktober 2011 - PSV moet het een aantal weken stellen zonder Erik Pieters. De linksback liep in het duel PSV - FC Utrecht zaterdag een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje op. Het rechteronderbeen werd zaterdag direct in het gips gezet in het ziekenhuis van Geldrop.

"Dit is heel erg vervelend, zowel voor hemzelf als voor het team", baalde Rutten openlijk in De Telegraaf. Als de zwelling is verdwenen kan pas worden gesteld hoe lang Pieters exact uit de roulatie zal zijn. De afgelopen weken was Pieters een uitstekende tandem op de linkerkant met Dries Mertens.

De 20-jarige Abel Tamata is principe de vervanger van Pieters. Tamata kwam zaterdag ook als invaller binnen de lijnen. Pieters zal de komende periode onder meer het Europa Leagueduel met Hapoel Tel Aviv (donderdag) en de topper tegen FC Twente (29 oktober) moeten missen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!