Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV tot de winterstop zonder Pieters


17 oktober 2011 - Een forse tegenvaller voor PSV. De Eindhovense club moet het tot de winterstop stellen zonder linksback Erik Pieters. De international liep in het competitieduel zaterdag tegen FC Utrecht een gebroken middenvoetsbeentje op en wordt dinsdag al geopereerd.

'Dat is een flinke teleurstelling', zegt trainer Fred Rutten in gesprek met Voetbal International. 'Voor Erik en voor PSV. Dit kan weleens een heel poosje gaan duren.' De verwachting is dat Pieters tien tot twaalf weken uit de roulatie zal zijn. Hierdoor mist Pieters niet alleen de competitie maar ook de resterende duels in de groepsfase van de Europa League en de oefeninterlands van Oranje tegen Zwitserland en Duitsland.

De twintigjarige Abel Tamata lijkt de logische vervanger van Pieters in de basiself van PSV. De verdediger verving hem ook afgelopen zaterdag tegen FC Utrecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!