Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ moet vrezen voor vertrek Poulsen


17 oktober 2011 - AZ moet vrezen voor een vertrek van Simon Poulsen. De linksback heeft een aflopend contract in Alkmaar en onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen op niets uit. Poulsen is bezig aan zijn vijfde seizoen in ALkmaar.

Alles lijkt er op dat Poulsen komende zomer transfervrij uit Alkmaar vertrekt. Aston Villa heeft meer dan gewone belangstelling. Voormalig linksback en tegenwoordig scout van Aston Villa, Arthur Numan, bekeek Poulsen al meerdere malen. De 11-voudig international gaf al eerder te kennen open te staan voor een nieuwe uitdaging. Mogelijk ligt de toekomst van Poulsen dus in de Premier League bij Aston Villa.

'Wij realiseren ons dat het erg moeilijk wordt Simon langer vast te leggen', aldus Toon Gerbrands, directeur algemene zaken van AZ, in gesprek met Voetbal International. Gerbrands moet niet alleen vrezen voor het vertrek van Poulsen. Ook Holman heeft een aflopend contract in Alkmaar en ook hij lijkt niet met AZ tot een akkoord te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!