Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ooijer twijfelt over loopbaan


18 oktober 2011 - Andre Ooijer overweegt een punt te zetten achter zijn voetballoopbaan. Die uitspraak kwam niet van de 37-jarige verdediger zelf maar van zijn vrouw op haar Facebook-account. Aanleiding is vermoedelijk de wissel in de rust van Ajax - AZ.

'Mijn man twijfelt over zijn voetbaltoekomst... Gezellig hoor op je zondag.. Stopt het dan nooit', aldus Joyce Ooijer een dag na de wedstrijd Ajax - AZ op haar Facebook-account. Het is volgens De Telegraaf de vraag of de 55-voudig international het nog kan opbrengen om het lopende seizoen nog wel in Amsterdam af te maken. Ooijer heeft in Amsterdam een aflopend contract en zal sowieso zijn loopbaan na dit seizoen beŽindigen.

Andrť Ooijer wordt door Frank de Boer geroemd om zijn vaderlijke rol in de kleedkamer. Ooijer zou de jonge spelers van Ajax bij de hand nemen en de harde wetten van het voetbal leren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!