Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hoopt op mooi resultaat in Zagreb


18 oktober 2011 - Vanavond gaat Ajax op zoek naar de eerste overwinning in de groepsfase van de Champions League. Dinamo Zagreb is de tegenstander. Ajax behaalde tot dusver een puntje, Dinamo Zagreb is puntloos.

De wedstrijd is belangrijk in de strijd om de derde plaats die in de winter recht geeft op een vervolg in Europa in de Europa League. Ajax zal vanavond dan ook niet willen verliezen. Bij winst kan men ook de druk op nummer twee Olympique Lyon verhogen.

In vergelijking met het duel Ajax - AZ heeft trainer Frank de Boer weer de beschikking over Gregory van der Wiel. De rechtsback was afgelopen weekend tegen AZ nog geschorst. Doelman Kenneth Vermeer die tegen AZ uitviel is fit genoeg bevonden om te spelen.

Dinamo Zagreb - Ajax begint vanavond om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op Nederland 3.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!