Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Geel wil duidelijkheid van spelers


18 oktober 2011 - Feyenoord wil voor 1 december weten of Jordy Clasie, Diego Biseswar, Kaj Ramsteijn, Ruben Schaken, Ricky van Haaren en Kostas Lamprou hun aflopende contract willen verlengen. Technisch directeur Martin van Geel beslist op een later ogenblik over de aflopende contracten van Dani Fernandez en Gill Swerts.

Jordy Clasie maakt bij Feyenoord een stormachtige ontwikkeling door. Inmiddels is de in Haarlem geboren middenvelder niet meer weg te denken uit het eerste elftal van Ronald Koeman. De jeugdinternational kan in Rotterdam-Zuid dan ook een nieuw contract tot de zomer van 2014 tekenen. Clasie zou er vanaf komende zomer financieel op vooruit kunnen gaan.

'We willen de contracten vanaf 1 juli openbreken, dus vanaf dat moment staat er ook financieel iets tegenover', zegt technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad. 'Ons salarisbudget laat het niet toe om per direct of met terugwerkende kracht iets te doen. Maar geloof mij, vanaf dat moment kan hij onder prima voorwaarden blijven.'

De zaakwaarnemer van Clasie zal volgens het Algemeen Dagblad op korte termijn duidelijkheid geven over het ontvangen voorstel. Ook Diego Biseswar ontving al een aanbieding van Martin van Geel. De buitenspeler behoort in De Kuip tot een van de grootverdieners en het is dan ook de vraag of Biseswar nu niet tegen andere (lagere) voorwaarden bij Feyenoord kan blijven.

Zaakwaarnemer Jeroen Hoogerwerf van Biseswar stelde al dat zijn client geen haast had ook omdat vanwege blessureleed de aanvaller dit seizoen nog geen basisplaats had. 'Maar wij willen wel duidelijkheid', zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad. 'Als wij op 1 december nog niets weten, trekken wij de aanbieding weer in en kijken wij verder. Dat geldt voor alle spelers.'

Ook Dani Fernandez, Gill Swerts en Ronald Graafland hebben in Rotterdam-Zuid aflopende verbintenissen. Fernandez is net terug van een zware knieblessure terwijl Swerts nog herstellende is van een achillespeesblessure. Graafland fungeert als derde doelman. 'Dat kijken wij nog even aan', zo besloot Van Geel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!