Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erwin Koeman vertrekt bij FC Utrecht


18 oktober 2011 - FC Utrecht moet op zoek naar een nieuwe trainer. Erwin Koeman vertrekt bij FC Utrecht. De oefenmeester was pas sinds afgelopen zomer in de Domstad werkzaam. Koeman botste al eens met technisch directeur Foeke Booy.

Afgelopen zomer zag FC Utrecht al haar sterkhouders vertrekken. Zo vertrokken Mertens en Strootman naar PSV, Van Wolfswinkel naar Sporting Lissabon, Tim Cornelisse naar FC Utrecht en vertrok Michael Silberbauer naar Young Boys. Tijdens de laatste dagen van de transfermarkt stapte ook Michel Vorm nog over naar Swansea City.

Koeman moest gaan werken met een nagenoeg compleet nieuwe selectie. De resultaten in de Eredivisie zijn dan ook nog al wisselvallig met een tiende plaats als logisch resultaat. Vermoedelijk is Koeman opnieuw gebotst met technisch directeur Foeke Booy. Eerder gebeurde dat rond de transfer van Rodney Sneijder waarbij Koeman niet op de hoogte was van de komst van de middenvelder. Toen besloot Koeman het excuus nog te accepteren, nu vertrok de oefenmeester alsnog.

Jan Wouters, de afgelopen jaren de trouwe assistent van Ton Du Chatinier en de afgelopen maanden Erwin Koeman, zal het seizoen afmaken als interim-trainer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!