Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wil door met Pieter Huistra


19 oktober 2011 - FC Groningen heeft de intentie uitgesproken om langer door te gaan met trainer Pieter Huistra. Algemeen directeur Hans Nijland is zeer tevreden over de huidige technische staf. Naast Huistra bestaat deze uit Erwin van de Looi, Ruud Hesp en Dick Lukkien.

Volgens Voetbal International wil FC Groningen het contract met Huistra graag verlengen. 'Ik ben zelf ook enthousiast', alduis Huistra in gesprek met Voetbal International. 'Ik vind het een mooie club en eigenlijk gaat het sinds mijn komst zoals verwacht. Voor mijn gevoel zijn we net bezig.'

Huistra was eerder trainer van Jong Ajax, assistent-trainer bij Vitesse en werkzaam bij de jeugd van FC Groningen. Sinds de zomer van 2010 is Huistra trainer van FC Groningen. Huistra verving de naar SC Heerenveen vertrokken Ron Jans. Vorig seizoen greep FC Groningen net naast een ticket voor de voorronde van de Europa League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!