Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Uchebo en Eminiki vertrekken bij VVV


24 oktober 2011 - VVV Venlo moet Michael Uchebo en Alex Emenike laten gaan. Beide Nigerianen zijn in het bezit van een aflopend contract. Het verlengen hiervan ligt volgens voorzitter Hai Berden in het Algemeen Dagblad 'heel moeilijk'

Als spelers van buiten de Europese Unie en ouder dan 21 jaar moeten ze ruim 500.000 euro per jaar gaan verdienen. 'Dat kan VVV niet betalen.' Berden stelt dat er een mogelijkheid bestaat dat Uchebo in de winterstop wordt verkocht. Berden: 'Er is interesse'. Een eventuele transfer van Emenike ligt lastiger.

Drie jaar geleden contracteerde VVV Venlo het tweetal in de hoop later te kunnen cashen. Daar lijkt nu maar weinig van uit te komen. Mogelijk dat alleen Uchebo een kleine transfersom oplevert.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!