Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Johan Cruijff blij met Feyenoord


24 oktober 2011 - Johan Cruijff was in zijn column in De Telegraaf blij met Feyenoord. Cruijff is blij dat Feyenoord op de weg terug is en zag dat ook terug in de ArenA bij de Klassieker tegen Ajax.

Cruijff schrijft in zijn exclusieve column in De Telegraaf: "Dit Feyenoord durfde in de Amsterdam ArenA druk naar voren te zetten en had de intentie om de wedstrijd naar de hand te zetten. Koeman had de spelers er blijkbaar van kunnen overtuigen, dat je tegen een aanvallend ingestelde ploeg als Ajax meer ruimte krijgt en het dus beter is vooruit in plaats van achteruit te voetballen."

Cruifjf vervolgde zijn verhaal: "Feyenoord oogde daarom heel volwassen, fris en ambitieus. Ik vond het in ieder geval mooi om te zien hoe deze prachtige club weer bezig is om terug te komen naar het niveau waar het thuishoort. Dat is niet alleen voor alle Rotterdamse supporters een goede zaak, ook voor het hele Nederlandse voetbal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!