Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen verband griepprik en ziek zijn


24 oktober 2011 - John Guidetti had zondag in de ArenA de aanvalsleider van Feyenoord moeten zijn. De jonge Zweed voelde zich echter te ziek om gisteren te starten en moest noodgedwongen op de bank plaatsnemen.

Vorige week had Guidetti evenals een aantal andere ploeggenoten een griepprik gekregen, een aantal dagen later voelde de Zweed zich beroerd. Volgens Guidetti is er een verband met de injectie. De medische staf van Feyenoord stelt in het Algemeen Dagblad dat een dergelijk verband 'complete onzin' is.

Guidetti leek aanvankelijk ook niet eens op de bank te kunnen plaatsnemen. Jeugdspeler Anass Achahbar (17) moest zodoende nog mee naar Amsterdam. Guidetti kon uiteindelijk toch op de bank plaatsnemen, waarop Achahbar de wedstrijd vanaf de tribune bekeek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!