Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonathan Reis op bezoek bij PSV


24 oktober 2011 - PSV heeft vandaag Jonathan Reis op bezoek gehad. De clubloze voetballer is nog altijd herstellende van een zware knieblessure die hij vorig seizoen in dienst van PSV opliep. De Braziliaanse aanvaller is nog altijd in beeld voor een hereniging met PSV.

'We gaan om de tafel om eens te bekijken hoe beide partijen de toekomst zien', stelde technisch manager Marcel Brands in gesprek met Voetbal International. Afgelopen zomer besloot PSV een eenzijdige optie in het contract met Reis voor een meerjarig contract niet te gebruiken uit angst dat de aanvaller nooit meer op topvoetbal actief zou zijn. Een eenjarig contract werd door Reis geweigerd. PSV steekt nog altijd veel tijd in de aanvaller. 'We hebben ook een morele verplichting, vinden wij. We hebben hem uit de goot opgeraapt, daarna raakte hij zwaargeblesseerd.'

Reis verwacht in januari weer volledig hersteld te zijn. PSV hoopt dat de Braziliaanse aanvaller het laatste gedeelte van zijn revalidatie niet in Brazilie maar in Nederland zal afwerken. Uit de eerste testen bleek vandaag dat de knie van Reis verrassend sterk is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!