Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wil in januari rechtsback aantrekken


25 oktober 2011 - AZ moet het tot de winterstop stellen zonder Dirk Marcellis. De positie van rechtsback is in Alkmaar sowieso al niet goed ingevuld. De blessure is nu extra aanleiding om in januari een extra rechtsback aan de selectie van Gertjan Verbeek toe te vroegen.

Marcellis kreeg afgelopen maandag last van zijn voet en ging uit voorzorg voor onderzoek naar het ziekenhuis. Hier werd duidelijk dat de verdediger zijn middenvoetsbeentje te hebben gebroken. De Telegraaf claimt nu dat AZ in de winterstop wanneer de transfermarkt weer opent een rechtsback aan de selectie wil toevoegen.

Afgelopen zomer had AZ een oogje op de Zweedse verdediger Mattias Johansson van Kalmar FF. De Zweedse club was echter niet van plan de negentienjarige verdediger toen te laten gaan. Mogelijk keert AZ in januari met succes terug in Kalmar om de jeugdinternational alsnog naar Alkmaar te halen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!