Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk niet blij met Ajax-aanhang


25 oktober 2011 - Gregory van der Wiel verkeert al enige tijd niet in beste vorm. Nadat Frank de Boer de international naar de kant haalde klonk er tijdens de Klassieker cynisch gejuich van de Ajax-aanhang.

"Mensen moeten niet onderschatten hoeveel impact een fluitconcert en cynisch applaus van de eigen fans hebben", zo stelt bondscoach Bert van Marwijk in De Telegraaf. "Je kunt wel zeggen dat je daar als speler overheen moet stappen. Maar dat is niet makkelijk."

Een smsje volgde nog niet van Van Marwijk. "Nee, omdat hij precies weet hoe ik over hem denk en ik hem over een paar weken zie. Dan zal ik wel even met hem praten. Al moeten we er misschien ook niet te veel de nadruk op leggen. Vorm is er, gaat en komt weer terug. Ik kan alleen maar heel erg tevreden zijn over Greg bij Oranje."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!