Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen door, Excelsior uitgeschakeld


25 oktober 2011 - SC Heerenveen heeft ten koste van Topklasser Harkemase Boys de volgende ronde in de beker bereikt. Het werd in het Abe Lenstra Stadion 6-1 voor de mannen van trainer Ron Jans. Opvallender waren de nederlagen van Excelsior en MVV die beide werden uitgeschakeld door amateurclubs.

Al na 25 minuten spelen was het 3-0 voor SC Heerenveen. Bas Dost (2), Filip Djuricic, Ramon Zomer, Luciano Narsingh en Quenten Martinus tekenden vanavond voor de doelpunten van SC Heerenveen. Opvallend aan het duel was dat maar liefst 26.000 toeschouwers aanwezig waren bij deze streekderby, dat betekende een uitverkocht Abe Lenstra Stadion. Maar liefst 5.000 hiervan bevolkten de vakken bestemd voor de fans van Harkemase Boys.

Overige uitslagen
FC Oss - FC Den Bosch 3-1 nv
Almere City FC - FC Eindhoven 1-2
Excelsior - GVVV 0-3
Achilles '29 - MVV 1-0

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!