Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Stoke City aast op Michael Uchebo'


26 oktober 2011 - VVV Venlo heeft goede hoop Michael Uchebo en Ahmed Musa te kunnen verkopen. In januari gaat de transfermarkt openen en VVV Venlo hoopt dan een speler te kunnen slijten aan een kapitaalkrachtige club uit Engeland.

Volgens Voetbal International hebben onder andere Arsenal, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund Musa op de korrel. Concreet is die interesse nog niet geworden. Stoke City zou volgens VVV Venlo-voorzitter Hai Berden serieus in de markt zijn voor Michael Uchebo. Een werkvergunning die in Engeland voor spelers buiten de Europese Unie kan in het geval van Uchebo nog een probleem zijn.

Enkel als Uchebo een aantal interlands heeft gespeeld of een exceptioneel talent is maakt de FA een uitzondering. VVV-voorziter Hai Berden in het Algemeen Dagblad: 'Hij heeft wel veel voor vertegenwoordigende jeugdploegen van Nigeria gespeeld. En als een club als Stoke hem een fors salaris geeft, dan kan het voor de instanties daar wel een reden zijn hem toe te laten.'

VVV Venlo is bereid mee te werken aan een transfer omdat het niet bij machte is het aflopende contract van Uchebo te verlengen. Omdat hij nu 21 is zal hij een fors salaris moeten krijgen van circa 500.000 euro. Dat is voor VVV Venlo niet op te brengen. 'Een verkoop in de winterstop is voor ons dus zeer interessant', zo besloot Berden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!